Computervirussen verwijderen in Roosendaal en omgeving

Computervirussen verwijderen

Computervirussen zijn kleine programma’s die het uw computerleven flink zuur kunnen maken. Meestal zijn deze virussen uit op geld en dit krijgen ze vaak ook er voor terug! Zo krijgen de virus makers genoeg financiën binnen, die ze kunnen gebruiken om hun virussen nog slimmer en hardnekkiger te maken. Een computer virus verwijderen kan een langdurige proces zijn. Sommige virussen tasten de bestanden zo aan dat de computer helemaal niks meer kan doen. Sommige virussen lijken te zijn verwijdert maar kunnen nog gewoon terug komen als je het verkeerd verwijdert.

Computerfanaat helpt u bij virussen verwijderen op uw computer

Wij kunnen de computervirussen verwijderen op jouw computer of jouw laptop. Onze ervaren en gediplomeerde IT-medewerkers weten precies welke handelingen ze moeten verrichten om deze virussen goed een daadkrachtig van de computer te verwijderen.

Het doel van een virus

Een virus kan verschillende doelen op de computer hebben. Het kan bijvoorbeeld uw toetsaanslagen bijhouden en doorgeven zodat uw wachtwoorden en bankgegevens bekend gemaakt kunnen worden. Ook kan een virus vanaf uw computer SPAM verzenden naar andere gebruikers. Een virus kan er ook voor zorgen dat er een achterdeurtje word geopend zodat iemand ander ongemerkt toegang kan verschaffen op uw PC via het internet.

Verschillende soorten virussen

Er zijn verschillende soorten virussen. Voorbeelden van schadelijke virussen zijn ‘ransomware’ zoals het politievirus of UKASH virus en ‘rootkits’ zoals Sinowal. Heeft u hulp nodig bij het verwijderen van virussen op uw computer? neem dan contact met ons op via de contact pagina.

Hoe maak ik een afspraak om virussen te laten verwijderen?

Belder 23G
4704RK Roosendaal
Ma t/m Vr : 09.00 – 17.00 uur
+31 6 21 67 50 24
info@computerfanaat.nl

Computerfanaat
Is het lastig voor u om langs te komen ? Geen nood: u kunt de computer ook laten ophalen of uw computer opsturen.