Top 5 beste Windows apps van 2021

Microsoft heeft ook een eigen Store met apps die je kunt downloaden voor jouw computer, het is niet zo uitgebreid als de Google Play Store en de Apple App Store, maar het bevat wel degelijk een groot aantal handige apps. In dit artikel specificeren wij de 5 beste Windows apps van 2021.
Microsoft store

1. CCleaner

Door het gebruik van de computer en alle software en het internet komen er op de computer veel overtollige bestanden op de harde schijf van de computer u kunt denken aan kleine programmaatjes of kleine internetplaatjes. Met het programma CCleaner kunt u dit op een veilige manier verwijderen het is in meerdere talen beschikbaar, hier een link van de website van CCleaner

2. Ziggo GO TV

Klanten van Ziggo kunnen een app downloaden in de store die de moeite waard is. Met de Ziggo GO TV app heb je in Windows 10 toegang tot content binnen je tv abonnement. Denk aan je live televisie en al je extra pakketten. Je kunt in heel de Europese unie tv kijken via de Ziggo GO app en is ook te downloaden op andere apparaten zoals een iPad of een iPhone.

3. Netflix

In de Windows store kunt u ook de app van Netflix vinden. Netflix heeft ook een app ontwikkeld voor de Windows store zodat u ook gemakkelijk op uw computer kunt netflixxen. Een handige optie is ook dat je films of series kunt downloaden voor onderweg bijvoorbeeld voor in het vliegtuig zo kun je lekker door blijven kijken zonder dat je een internet verbinding nodig hebt.

4. Spotify

Ook Spotify heeft een app ontwikkeld voor de Windows store. Als je inlogt met jouw Spotify account kun je al jouw favoriete playlist afspelen op de computer de app is ook gekoppeld aan al jouw andere Spotify apps op bijvoorbeeld jouw telefoon of tablet.

5. Whatsapp

WhatsApp hoef je niet alleen op je telefoon te gebruiken, ook via de computer kun je berichten sturen en ontvangen. We maken hiervoor gebruik van WhatsApp Desktop. Na de installatie koppel je de app aan je telefoon. De app toont hiervoor een QR-code die je scant met de telefoon. Hierna kun je lekker chatten via jouw computer