SSD inbouwen in Roosendaal en omgeving

SSD inbouwen

SSD inbouwen

Is uw computer de laatste tijd erg traag? Trage programma’s of slome opstart dan heeft uw computer een upgradet nodig. Dit kun je doen met een SSD inbouw. Een groot verschil met de harde schijf oftewel HDD is dat een SSD geen bewegende delen bevat zoals ronddraaiende platters, Hierdoor moet de data niet opgezocht worden op de ronddraaiende platters en is deze direct beschikbaar. Om die reden zijn SSD schijven vele malen sneller, geluidsloos en is de kan op lees/schrijffouten bijna verwaarloosbaar. Een SSD kan tot wel 15 x sneller zijn dan een HDD

Computerfanaat helpt u bij uw SSD inbouwen

Wij kunnen uw SSD inbouwen in jouw laptop of computer. Onze ervaren en gediplomeerde IT-medewerkers weten precies welke handelingen ze moeten doen en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jouw PC weer snel zal opstarten met de nieuwe SSD.

SSD zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten

De meest gangbare opslagcapaciteiten van SSD’s zijn:

64GB, 128GB, 256GB, 512GB, 750GB, 960GB en 1TB

SSD inbouw prijzen (incl. montage & reiniging)

64GB SSD: €70

128GB SSD: €135

256GB SSD: €165

500GB SSD: €195

1TB SSD: €335

SSD upgrade

Mocht een computer opschoning niet helemaal voldoende zijn dan kunt u ervoor kiezen om over te stappen op een SSD. Een harde schijf, oftewel HDD is de meest gebruikte opslagvorm voor onder andere computers en laptops. Een SSD is tot wel 15 x sneller dan een harde schijf hierdoor kan uw computer een heel stuk sneller gaan worden. Computerfanaat zijn expert in het uitvoeren van een SSD upgrade.
SSD upgrade

Hoe maak ik een afspraak voor een SSD upgrade?

Belder 23G
4704RK Roosendaal
Ma t/m Vr : 09.00 – 17.00 uur
+31 6 21 67 50 24

Computerfanaat
Is het lastig voor u om langs te komen ? Geen nood: u kunt de computer ook laten ophalen of uw computer opsturen.