Hulp nodig?

Overige diensten

Data recovery

Data verlies kan erg vervelend zijn. Vaak hoor je geluiden voor dat hij echt kapot is of woord hij eerst heel erg traag. Ook kan de schrijf problemen geven naar een val. Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Virussen verwijderen

Er staan veel gevoelige gegevens op een computer en een virus is dan niet echt gewenst. Gelukkig kunnen wij van Computerfanaat deze virussen verwijden en uw computer weer veilig maken.

Wifi verbeteren

Een zwak Wi-Fi signaal kan erg vervelend zijn, gelukkig is dit goed op te lossen. Door onze kennis en ervaring weten wij voor ieder wifi probleem wel een oplossing te vinden.

SSD plaatsen

Heeft u een snelheid boost nodig op uw computer of laptop? dan kan dit gerealiseerd worden d.m.v. een SSD upgrade. Een SSD kan tot wel 15x sneller zijn dan een standaard HDD.

Foutmeldingen herstellen

Heeft u een blauw scherm op het beeld van de computer of start Windows 10 niet goed meer door? Dan kan dit erg vervelend zijn, gelukkig kunnen wij dit in de meeste gevallen herstellen.

Software onderhoud

We helpen u graag met het installeren van nieuwe programma's of met het updaten daar van. Onze experts hebben een ruime kennis over de applicaties die gebruikt worden in het dagdagelijks leven.

Computer start niet meer op

Start uw computer niet meer op of ziet u alleen maar een zwart scherm? Dat kan verschillende problemen hebben, wij van Computerfanaat kunnen dit uitzoeken en dit dan ook herstellen.

RAM uitbreiding

Krijgt u wel eens een melding dat u te weinig geheugen heeft in de computer? Dan kan dit een probleem zijn van de hoeveelheid RAM geheugen in de computer. Wij kunnen dit voor u uitbreiden.

Mail onderhoud

Krijgt u sommige mailtjes niet meer binnen? of wilt u overgaan op een nieuw e-mail adres? Dan kan Computerfanaat u hierbij helpen en zorgen dat alles weer vlekkeloos werkt.

Ratelende fan

Hoort u een ratelend geluid uit de computer komen? Dan kan dit te maken hebben met een defecte ventilator van de computer. Wij kunnen deze ventilator voor u vervangen.

Waterschade

Water over de laptop laten vallen? Probeer gelijk de accu te verwijderen en kom gelijk langs dan is de kans op reparatie het grootst.

Overig

Staat het probleem wat u met uw computer of laptop heeft niet in deze lijst? Niet getreurd, Wij kunnen bijna ieder probleem oplossen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Prijsoverzicht

Alle prijzen zijn een indicatie, incl. BTW

Deze prijslijst omvat de meest voorkomende situaties en de prijzen die daar doorgaans voor gelden. Echter blijkt in de praktijk dat iedere reparatie uniek is, waardoor het soms mee en soms tegen kan vallen. Wij willen niet dat een klant teveel hoeft te betalen, maar vinden het ook gepast om meer te vragen als er meer werk nodig is.

Kwaliteit en service staan voorop en alles gaat natuurlijk in goed overleg.

ReparatiePrijs
Systeem virusvrij maken€ 50.00
Kleine servicebeurt€ 40.00
Grote servicebeurt€ 80.00
Werkgeheugen toevoegenv.a € 20.00
Wifi verbeterenv.a € 50.00
Foutmeldingen herstellen€ 50.00
Mail onderhoud€ 50.00
Fan reparatiev.a € 25.00
Waterschadev.a € 75.00
Kabels trekkenv.a € 150.00

Kwaliteit onderdelen

Wij werken alleen met originele onderdelen (indien mogelijk)

Binnen 24 uur gerepareerd

Wij kunnen de meeste reparaties binnen 24 uur oplossen

Haal en breng service

Wij kunnen uw apparaat bij u thuis ophalen