Oude computers inleveren bij computerfanaat

U kunt uw oude computer of laptop bij ons inleveren. hierdoor kunnen wij helpen aan een beter een schoner milieu. Want als uw u laptop bij het huisvuil gooit kunnen er een hoop schadelijke stoffen in de natuur komen. Wij kunnen uw pc of notebook uit elkaar halen, onderdelen scheiden en inleveren bij recyclebedrijven.
Oude computer inleveren

Computer inleveren bij Computerfanaat

Wij kunnen u helpen met het recyclen van uw oude computer of laptop. Mocht u een computer of laptop hebben liggen die u wilt inleveren dan kunt u contact met ons opnemen voor een mogelijkheid om uw oude computer bij ons in te leveren

Back-up maken voordat je de computer inlevert

Wij adviseren altijd om regelmatig een back-up te maken van uw foto’s, video’s en andere waardevolle bestanden. Vergeet dit ook niet te doen voordat je de oude computer of laptop bij ons inlevert. Computerfanaat kan een volledige kopie van uw schrijf maken. Hierna halen wij alle data van de harde schijf of SSD af voordat we de schijven recyclen. Mocht u liever de harde schijf willen bewaren kunnen wij die er voor u uit halen.

Heb ik een nieuwe computer nodig?

Als uw pc erg traag is kan het ook zo zijn dat hij een keer opgeschoond moet worden. Want virussen of ander ongewenst software kan uw pc of laptop flink vertragen. Ook kunnen we uw desktop of notebook sneller maken door de harde schrijf te vervangen voor een SSD (solid state drive) of de capaciteit van het werkgeheugen(RAM) te vergroten. Mocht u een SSD upgrade willen hebben dan kunt u deze pagina bekijken voor meer informatie.