Hulp nodig?

Computer moederbord reparatie

Een defect of beschadigd moederbord kan veel problemen opleveren aan de computer. Een veel voorkomende storing is dat de computer niet meer aan gaat door het moederbord. Een moederbord is een van de belangrijkste onderdelen van een computer, wanneer er een probleem voordoet aan een moederbord is het raadzaam om de computer bij ons aan te bieden zodat het geen verdere schade kan aanrichten.

Diagnose moederbord reparatie

Allereerst onderzoeken wij of het moederbord nog te repareren valt. Mochten we na onderzoek merken dat er een onderdeel dat defect is nog te vervangen is kunnen wij dit onderdeel bestellen en dit onderdeel vervangen. mochten wij merken dat het onderdeel niet leverbaar is of dat het qua kosten teveel wordt dan raden wij aan om er een nieuw moederbord in te stoppen. Wij rekenenen €27,50 aan onderzoekskosten mochten wij het moederbors gaan repareren dan vervallen deze kosten.

Prijsoverzicht

Alle prijzen zijn een indicatie, incl. BTW

Deze prijslijst omvat de meest voorkomende situaties en de prijzen die daar doorgaans voor gelden. Echter blijkt in de praktijk dat iedere reparatie uniek is, waardoor het soms mee en soms tegen kan vallen. Wij willen niet dat een klant teveel hoeft te betalen, maar vinden het ook gepast om meer te vragen als er meer werk nodig is.

Kwaliteit en service staan voorop en alles gaat natuurlijk in goed overleg.

ReparatiePrijs
Onderzoekskosten€27,50
Uurtarief moederbord reparatie€50,-

Kwaliteit onderdelen

Wij werken alleen met originele onderdelen (indien mogelijk)

Binnen 24 uur gerepareerd

Wij kunnen de meeste reparaties binnen 24 uur oplossen

Haal en breng service

Wij kunnen uw apparaat bij u thuis ophalen

Wij repareren o.a. deze merken

Lenovo
Asus
HP
MSI
DELL
Acer

Computer moederbord reparatie

Waarom bij Computerfanaat ?

Een kapot moederbord is heel erg vervelend hierdoor werkt de computer nauwelijks of niet meer. Computerfanaat kan uw moederbord controleren op fouten en dit eventueel voor u oplossen.

Wij zijn experts in het verhelpen van moederbord problemen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de computerwereld.

Aarzel niet en neem direct contact met ons op via +31 6 21 67 50 24. Bij ons regelt u een reparatie snel en gemakkelijk!

Veel gestelde vragen moederbord reparatie

Wij zijn gevestigd aan het volgende adres:

Belder 23 G
4704RK Roosendaal
E:
T: 06 21 67 50 24

De kosten verschillen enorm omdat we niet precies op voorhand kunnen zeggen waar het probleem zich bevind. op deze pagina staan de meest voorkomende kosten.

Mocht u uw  laptop komen brengen dan heeft u de stroomadapter nodig en de stroomkabel.

De muis en toetsenbord en andere toebehoren kunt u thuis laten liggen.

Een moederbord reparatie kan een enige tijd in beslag nemen omdat het veel tijd kost om te achterhalen waar het probleem zich bevind.

Nee voor dit soort problemen komen wij niet aan huis.