Hulp nodig?

Laptop toetsenbord reparatie

Laptop toetsenbord reparatie

Laptop toetsenbord kapot? dit kan een erg groot probleem zijn, hoe kun je je laptop nou gebruiken zonder toetsenbord? Missen er enkele toetsen op het toetsenbord of werkt het toetsenbord helemaal niet meer door bijvoorbeeld waterschade of is de laptop gevallen? Om dit op te lossen zouden wij het hele toetsenbord moeten vervangen van de laptop gelukkig is dit prima te doen. Wij hebben voor elk merk passende laptop toetsenborden.

Diagnose toetsenbord reparatie

Elk toetsenbord is anders en elk laptop toetsenbord probleem kan anders zijn. Daarom is een goede diagnose van het probleem van belang. Wij kunnen deze diagnose voor u uitvoeren en vragen daar €27,50 euro aan onderzoekskosten voor. Deze kosten komen te vervallen wanneer u ervoor kiest om het probleem bij computerfanaat op te laten lossen.

Prijsoverzicht

Alle prijzen zijn een indicatie, incl. BTW

Deze prijslijst omvat de meest voorkomende situaties en de prijzen die daar doorgaans voor gelden. Echter blijkt in de praktijk dat iedere reparatie uniek is, waardoor het soms mee en soms tegen kan vallen. Wij willen niet dat een klant teveel hoeft te betalen, maar vinden het ook gepast om meer te vragen als er meer werk nodig is.

Kwaliteit en service staan voorop en alles gaat natuurlijk in goed overleg.

ReparatiePrijs
Werkzaamheden tarief€50,-
Basis toetsenbord€20,-
Intern toetsenbord€40,-
Volledig topcase toetsenbord€60,-

Kwaliteit onderdelen

Wij werken alleen met originele onderdelen (indien mogelijk)

Binnen 24 uur gerepareerd

Wij kunnen de meeste reparaties binnen 24 uur oplossen

Haal en breng service

Wij kunnen uw apparaat bij u thuis ophalen

Wij repareren o.a. deze merken

Lenovo
Asus
HP
MSI
DELL
Acer

Laptop toetsenbord reparatie

Waarom bij Computerfanaat ?

Werkt uw toetsenbord niet meer goed omdat u er water op heeft laten vallen? Of missen er enkele toetsen op uw toetsenbord? Gelukkig kan Computerfanaat u hierbij helpen om uw laptop weer in orde te maken zodat u weer gebruik kan maken van uw toetsenbord.

De specialisten van Computerfanaat zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de computerwereld. Wat het probleem of reparatie ook is wij hebben altijd een passende oplossing voor u in huis. Wij kunnen uw apparaat ophalen bij u thuis of u kunt langskomen in onze computerwinkel.

Aarzel niet en neem direct contact met ons op via +31 6 21 67 50 24. Bij ons regelt u een reparatie snel en gemakkelijk!

Veel gestelde vragen laptop toetsenbord reparatie

Wij zijn gevestigd aan het volgende adres:

Belder 23 G
4704RK Roosendaal
E:
T: 06 21 67 50 24

De kosten van een laptop toetsenbord reparatie verschillen aan het type toetsenbord dat u heeft. boven aan deze pagina staat een tabel met de meest gangbare tarieven.

Mocht u uw  laptop komen brengen dan heeft u de stroomadapter nodig en de stroomkabel.

De muis en toetsenbord en andere toebehoren kunt u thuis laten liggen.

Een scherm reparatie duurt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen als de onderdelen op voorraad zijn.

Wij kunnen uw laptop bij u thuis ophalen echter voeren wij de reparatie van een laptop toetsenbord altijd uit bij onze winkel i.v.m. de benodigde materialen.