Hulp nodig?

Laptop servicebeurt

Wat vervelend! mijn laptop is erg traag en reageert niet meer goed. Dit is een veel voorkomend probleem met laptops en computers. Laptops worden gedurende hun leven steeds slomer en slomer. Is uw laptop erg sloom? en u heeft geen idee waarom? Dan hebben wij de oplossing: Een laptop servicebeurt. Een servicebeurt is te vergelijken met een APK bij een autodealer. Wij controleren uw laptop op verschillende punten en maken de laptop een heel stuk sneller. 

Diagnose laptop servicebeurt

Elke laptop is anders daardoor voeren wij eerst een diagnose uit aan de laptop om te kijken of een servicebeurt wel effectief is. In de meeste gevallen kunnen wij een laptop een servicebeurt geven en wordt de laptop hierdoor een heel stuk sneller echter moet er in sommige gevallen net iets meer gebeuren om de laptop sneller te krijgen met bijvoorbeeld een SSD upgrade. Wij houden u als klant altijd goed op de hoogte en doen niks zonder uw toestemming.

Prijsoverzicht

Alle prijzen zijn een indicatie, incl. BTW

Deze prijslijst omvat de meest voorkomende situaties en de prijzen die daar doorgaans voor gelden. Echter blijkt in de praktijk dat iedere reparatie uniek is, waardoor het soms mee en soms tegen kan vallen. Wij willen niet dat een klant teveel hoeft te betalen, maar vinden het ook gepast om meer te vragen als er meer werk nodig is.

Kwaliteit en service staan voorop en alles gaat natuurlijk in goed overleg.

ReparatiePrijs
Kleine beurt€40,-
Grote beurt€80,-

Kwaliteit onderdelen

Wij werken alleen met originele onderdelen (indien mogelijk)

Binnen 24 uur gerepareerd

Wij kunnen de meeste reparaties binnen 24 uur oplossen

Haal en breng service

Wij kunnen uw apparaat bij u thuis ophalen

Wij repareren o.a. deze merken

Lenovo
Asus
HP
MSI
DELL
Acer

Laptop servicebeurt

Waarom bij Computerfanaat ?

Het is slim om zo nu en dan uw laptop periodiek een soft- en hardwarematig na te laten kijken door een erkend bedrijf. Dit wordt vaak Computer APK genoemd. Is de laptop nog up-to-date? Is de laptop nog snel? Is de laptop virus vrij? Uit ervaring blijkt dat de meeste gebruikers te weinig kennsis hebben en hierdoor de onderhoud achterloopt

Wij van computerfanaat zijn op de hoogte wat er in de computerwereld allemaal speelt en kunnen de computer APK haarscherp afstellen. Heet u hulp nodig met het onderhouden van uw apparaat dan kunt u altijd een afspraak bij ons maken.

Aarzel niet en neem direct contact met ons op via +31 6 21 67 50 24. Bij ons regelt u een reparatie snel en gemakkelijk!

Veel gestelde vragen laptop servicebeurt

Wij zijn gevestigd aan het volgende adres:

Belder 23 G
4704RK Roosendaal
E:
T: 06 21 67 50 24

Wij hebben een kleine service beurt en een grote servicebeurt. De kosten van een servicebeurt staan midden in de pagina in het tabel.

Mocht u uw  laptop komen brengen dan heeft u de stroomadapter nodig en de stroomkabel.

De muis en toetsenbord en andere toebehoren kunt u thuis laten liggen.

Een servicebeurt duurt gemiddeld 1 werkdag.

Ja zeker! wij kunnen een servicebeurt bij u aan huis uitvoeren, een afspraak maken is dan wel verplicht.