laptop scherm reparatie

Laptop toetsenbord reparatie
Is het scherm van uw laptop kapot gegaan en wilt u het scherm van uw laptop laten vervangen in Roosendaal? Dan zit u bij Computerfanaat.nl op het juiste adres.

Wij hebben jarenlange ervaring in het repareren van laptop scherm reparaties. Wij hebben de meeste laptop schermen van de bekende merken tot onze beschikking en kunnen uw laptop hierdoor dus vaak al binnen 3-5 werkdagen voorzien van een nieuw laptop scherm, hierdoor kunt u dus snel weer aan de slag.

Wat kost een laptop scherm reparatie?

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten laptopmerken in omloop en hierdoor ook duizenden verschillende laptopschermen. Voor de verschillende typen schermen gelden dan natuurlijk ook weer verschillende prijzen. Door onze ervaring in het repareren van laptop schermen weten wij precies welk scherm bij uw laptop hoort. Voor schermen met afwijkende formaten, touchscreen schermen en all-in-one schermen kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgaaf op maat. Heeft u liever vooraf een prijsindicatie? Met het modelnummer en de serienummer van uw laptop kunnen wij een betere prijsindicatie vooraf aan u geven.

Verschillende formaten beeldscherm reparatie

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten laptopschermen in omloop en ook met verschillende maten. Computerfanaat vervangt normale laptopschermen maar ook laptop schermen met touchscreen. Veel voorkomende formaten zijn:
  • 10,1 inch
  • 13,3 inch
  • 14,1 inch
  • 15,6 inch
  • 17,3 inch

Hoe lang duurt een scherm reparatie?

Een laptop scherm reparatie duurt gemiddeld 3 a 5 werkdagen als het scherm voorradig is. Mocht het scherm niet voorradig zijn dan kan het een aantal werkdagen langer duren. Wij houden u altijd op de hoogte met de status van uw reparatie en mocht u in de tussentijd vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

vakkundige laptop scherm reparatie

Computerfanaat is een specialist in het repareren van laptop schermen en heeft hierin jaren ervaring. Ieder merk laptop heeft verschillende soorten modellen en hierdoor verschillende soorten schermen hierdoor is een goede diagnose van belang.