De 5 beste Chrome extensies van 2021

Ben je op zoek naar de 5 beste Google Chrome extensies? Wij lichten ze in dit artikel voor je uit, Steeds vaker gebruiken mensen Google Chrome als hun favoriete webbrowser. En dat is ook logisch want Google Chrome is een van de snelste en krachtigste browser van 2021 en je kun er ook veel functies aan toevoegen dit noemen ze de Chrome extensies. Maar welke 5 kan ik echt niet missen in Google Chrome?

google-chrome-featured2 (1)

1. Adblock Plus - gratis adblocker

Adblockers zijn erg populier: in een onderzoek van Radar Testpanel blijkt dat zestien procent al een adblocker in Google Chrome geïnstalleerd had. Maar liefst 70 procent van de kandidaten overweegt zo’n programma te installeren. Maar wat doet een adblocker nou precies?
Een adblocker is een extensie in een browser bijvoorbeeld Google Chrome die het vertonen van online advertenties voorkomt. De populairste adblocker is Adblock Plus en deze extensie kun je gratis downloaden. Het is vrij eenvoudig.

2. DuckDuckGo

Mocht je een andere zoekmachine willen proberen dan Google of Bing, Dan kun je DuckDuckGo gebruiken. Deze zoekmachine bewaard of traceert geen informatie voor commerciële doeleinden. hier vind u de website van DuckDuckGo

3. Honey

Honey is een extensie handig voor het winkelen online. Honey is een extensie die kortingscodes vind en deze ook uittest. Je kunt deze extensie ook weer toevoegen in je google chrome en deze extensie is ook gratis. Bij het afrekenen klik je op de knop ‘Find Savings’ en dan gaat Honey op zoek naar kortingscodes en geeft deze dan weer door aan jou.

4. LANGUAGETOOL

Languagetool is een ingebouwde spellingscontrole en vertaal programma in Google Chrome. Hoewel de ingebouwde spellingcontrole van Chrome u kan helpen bij het oplossen van enkele spelfouten is deze niet uitgerust om grammaticale fouten te herstellen. Languagetool helpt jou in meer dan 20 verschillende talen.

5. OneTab

OneTab is opnieuw een ‘oplossing-met-één-druk-op-de-knop’.Hoe werkt het? Je drukt op een knop, waarna je alle tabbaden in een tab ziet verschijnen. Daar kan je dan kiezen om ze allemaal opnieuw te openen, ze allemaal te sluiten, of je klikt degenen aan die je op dat moment nodig hebt. Je gebruikt dus altijd minstens twee tabs, maar dat is nog steeds beter dan er negen open te laten staan, terwijl je uitvogelt wat je ermee aan moet.