Hulp nodig?

Data recovery

Data recovery

Dataverlies kan een groot probleem zijn. Een probleem dat vraagt om een oplossing: data recovery. En dan het liefst zo professioneel mogelijk. Uw verloren gewaande data kunnen immers vertrouwelijk of heel waardevol zijn. Voor u als persoon of voor uw bedrijf. Dataverlies kan een enorme kostenpost zijn en voor heel wat stress zorgen. Data recovery is dé oplossing.

Wij kunnen u helpen bij het terug halen van verloren data door een data recovery uit te voeren . Onze ervaren en gediplomeerde IT-medewerkers weten precies welke handelingen ze moeten verrichten om uw data weer veilig terug te halen.

Diagnose data recovery

Elk probleem heeft verschillende oorzaken en oplossingen. Daarom is een goede diagnose van belang. Voor deze diagnose kunt u terecht bij onze computerwinkel. Hiervoor worden € 30 euro onderzoekskosten in rekening gebracht. Deze komen te vervallen wanneer uw HP computer te repareren valt.

Prijsoverzicht

Alle prijzen zijn een indicatie, incl. BTW

Deze prijslijst omvat de meest voorkomende situaties en de prijzen die daar doorgaans voor gelden. Echter blijkt in de praktijk dat iedere reparatie uniek is, waardoor het soms mee en soms tegen kan vallen. Wij willen niet dat een klant teveel hoeft te betalen, maar vinden het ook gepast om meer te vragen als er meer werk nodig is.

Kwaliteit en service staan voorop en alles gaat natuurlijk in goed overleg.

ReparatiePrijs
Werkzaamheden tarief€50,-
Standaard HD scherm€80,-
Full-HD IPS inch scherm€100,-
4K IPS scherm€120,-
Scherm met touchscreen€140,-

Kwaliteit onderdelen

Wij werken alleen met originele onderdelen (indien mogelijk)

Binnen 24 uur gerepareerd

Wij kunnen de meeste reparaties binnen 24 uur oplossen

Haal en breng service

Wij kunnen uw apparaat bij u thuis ophalen

Wij repareren o.a. deze merken

Lenovo
Asus
HP
DELL
MSI
Apple
Toshiba
Acer

Laptop scherm reparatie

Waarom bij Computerfanaat ?

Start uw computer of pc niet meer goed op, wordt hij steeds trager of heeft hij last van wifi problemen? Zit er een virus op of heeft u last van vervelende foutmeldingen? Zoekt u een betrouwbare en deskundige computerservice in Roosendaal of omgeving? Dan kan Computerfanaat u hierbij helpen.

De monteurs van Computerfanaat zijn specialisten in het verhelpen van computer problemen en computer reparatie. Een probleem op de computer kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met software maar ook problemen met hardware komen vaak voor.

Aarzel niet en neem direct contact met ons op via +31 6 21 67 50 24. Bij ons regelt u een reparatie snel en gemakkelijk!

Veel gestelde vragen laptop scherm reparatie

Wij zijn gevestigd aan het volgende adres:

Belder 23 G
4704RK Roosendaal
E:
T: 06 21 67 50 24

De kosten van computerhulp verschillen per soort hulp of reparatie, u kunt de tarieven vinden op onze tarieven pagina.

Mocht u uw computer of laptop komen brengen dan heeft u de stroomadapter nodig en de stroomkabel.

De muis en toetsenbord en andere toebehoren kunt u thuis laten liggen.

Een reparatie duurt gemiddeld 3 tot 5 werkdagen als de onderdelen op voorraad zijn.

Ja zeker, wij kunnen sommige computer problemen ook aan huis oplossen bel ons van te voren om een afspraak te maken voor een computerhulp aan huis afspraak.

Ja,  U kunt uw apparaat door ons laten ophalen voor €15 inclusief BTW binnen een straal van 10 KM vanaf onze locatie mocht u verder weg wonen kunt u ons altijd contacteren voor de mogelijkheden.

Jazeker! wij doen ook computer, laptop, telefoon en tablet reparaties. Mocht uw apparaat defect zijn dan kunnen wij bijna altijd het probleem voor u oplossen.