Data recovery in Roosendaal en omgeving

Data recovery

Data recovery

Dataverlies kan een groot probleem zijn. Een probleem dat vraagt om een oplossing: data recovery. En dan het liefst zo professioneel mogelijk. Uw verloren gewaande data kunnen immers vertrouwelijk of heel waardevol zijn. Voor u als persoon of voor uw bedrijf. Dataverlies kan een enorme kostenpost zijn en voor heel wat stress zorgen. Data recovery is dé oplossing.

Computerfanaat helpt u bij data recovery

Wij kunnen u helpen bij het terug halen van verloren data door een data recovery uit te voeren . Onze ervaren en gediplomeerde IT-medewerkers weten precies welke handelingen ze moeten verrichten om uw data weer veilig terug te halen.

Wat is data recovery

Data recovery betekent het terugvinden en herstellen van bestanden van een defecte computer of harde schijf. Vaak gaat het om een computer die niet meer start of een externe harddisk die niet meer benaderd kan worden. Data recovery kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. u kunt ons contacteren voor de mogelijkheden.

Prijzen data recovery

Data recovery op 1 schijf €120
Op de werkplaats hanteren wij vaste prijzen in plaats van
uurtarieven waardoor het voor u betaalbaar blijft. Onderzoekskosten à €37,50 inclusief BTW worden alleen berekend als er niks meer met de schijf gedaan kan worden.

Hoe maak ik een afspraak voor een data recovery?

Belder 23G
4704RK Roosendaal
Ma t/m Vr : 09.00 – 17.00 uur
+31 6 21 67 50 24
info@computerfanaat.nl

Computerfanaat
Is het lastig voor u om langs te komen ? Geen nood: u kunt de computer ook laten ophalen of uw computer opsturen.