Hulp nodig?

Computer servicebeurt

Is uw computer erg traag? Dit is een veel voorkomend probleem met laptops en computers. computers worden gedurende hun leven steeds slomer en slomer. Computerfanaat kan u helpen bij onderhouden van uw computer door hem op te schonen en te controleren op bedreigingen.

Diagnose laptop servicebeurt

Is een onderhoudsbeurt wel echt zinvol of is er wat anders aan de hand? Voor dat wij echt beginnen met het een onderhoud van uw computer voeren we een onderzoek uit. Misschien is een SSD upgrade toch handiger. Als blijkt dat uw pc echt versleten is dan kunnen wij nog helpen met een pc vinden die echt bij uw past.

Prijsoverzicht

Alle prijzen zijn een indicatie, incl. BTW

Deze prijslijst omvat de meest voorkomende situaties en de prijzen die daar doorgaans voor gelden. Echter blijkt in de praktijk dat iedere reparatie uniek is, waardoor het soms mee en soms tegen kan vallen. Wij willen niet dat een klant teveel hoeft te betalen, maar vinden het ook gepast om meer te vragen als er meer werk nodig is.

Kwaliteit en service staan voorop en alles gaat natuurlijk in goed overleg.

ReparatiePrijs
Kleine beurt€40,-
Grote beurt€80,-

Kwaliteit onderdelen

Wij werken alleen met originele onderdelen (indien mogelijk)

Binnen 24 uur gerepareerd

Wij kunnen de meeste reparaties binnen 24 uur oplossen

Haal en breng service

Wij kunnen uw apparaat bij u thuis ophalen

Wij repareren o.a. deze merken

Lenovo
Asus
HP
MSI
DELL
Acer

Computer servicebeurt

Waarom bij Computerfanaat ?

Het is verstandig om regelmatig uw pc soft- en hardwarematig na te laten kijken door een erkend bedrijf. Dit word vaak Computer APK genoemd. Is de computer nog up-to-date? Zijn er foutmeldingen? Is de pc nog snel? Is de pc virus vrij? Uit ervaring blijkt dat de meeste gebruikers te weinig kennis hebben en hierdoor de onderhoud achterloopt.

Wij van computerfanaat zijn op de hoogte wat er in de computerwereld allemaal speelt en kunnen de computer APK haarscherp afstellen. Heet u hulp nodig met het onderhouden van uw apparaat dan kunt u altijd een afspraak bij ons maken.

Aarzel niet en neem direct contact met ons op via +31 6 21 67 50 24. Bij ons regelt u een reparatie snel en gemakkelijk!

Veel gestelde vragen computer servicebeurt

Wij zijn gevestigd aan het volgende adres:

Belder 23 G
4704RK Roosendaal
E:
T: 06 21 67 50 24

Wij hebben een kleine service beurt en een grote servicebeurt. De kosten van een servicebeurt staan midden in de pagina in het tabel.

Mocht u uw  laptop komen brengen dan heeft u de stroomadapter nodig en de stroomkabel.

De muis en toetsenbord en andere toebehoren kunt u thuis laten liggen.

Een servicebeurt duurt gemiddeld 1 werkdag.

Ja zeker! wij kunnen een servicebeurt bij u aan huis uitvoeren, een afspraak maken is dan wel verplicht.