Computer op maat laten maken

Heeft u een computer nodig met speciale eisen of heeft u een computer nodig omdat uw oude computer te oud is of niet meer goed werkt? Computerfanaat verkoopt naast standaard merk pc’s ook computers die wij voor u op maat configureren, assembleren en installeren.

Een computer op maat is bijvoorbeeld handig wanneer u een computer zoekt voor specifieke doeleinden zoals o.a. gaming, videobewerking, simulators, photoshop, CAD/CAM toepassingen of andere doeleinden. Bij computerfanaat bouwen wij voor jouw het perfecte systeem die bij uw wensen aansluit. Heeft u een computer nodig en heeft u onze hulp hierbij nodig? U kunt altijd bij ons langskomen aan de Nieuwe markt 65A in Roosendaal of u kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0165 201 047

Wij helpen u met het uitkiezen van een computer

Wij kunnen u helpen met het uitkiezen of op maat maken van een computer. Het overgaan op een nieuwe computer kan altijd problemen geven, bijvoorbeeld met het overzetten van de data op de oude computer of met programma’s die op de oude computer staan en die ook op de nieuwe computer moeten komen. Gelukkig kunnen wij u hiermee helpen.

voordelen computer op maat

Als u een computer op maat laat maken heeft dit vele voordelen ten opzichte van een merk computer die u bij iedere webwinkel kunt kopen. 

  • U hebt volledige keuzevrijheid.
  • Een kapot onderdeel is nog heel lang te vervangen.
  • Samen gesteld naar uw wensen
  • Alle opties zijn mogelijk
  • Meer waar voor je geld
  • Jij kiest, wij bouwen!
  • Wij leveren alleen kwaliteit

verschillen computer op maat of een merk computer

op het eerste gezicht lijken er niet veel verschillen te zitten tussen beide types. Echter bij fabrikanten gaat het tegenwoordig al lang niet meer om kwaliteit, maar om kwantiteit. Veel computers verkopen, daar gaat het om. En dat kan alleen maar worden bereikt wanneer de producent zijn computers aanbiedt voor een slechte prijs/kwaliteit echter zijn er wel bepaalde merken die een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben computerfanaat houd dit goed bij en kan daardoor altijd een juiste computer of laptop aanbieden.

computers op maat

Computerfanaat heeft jaren ervaring in het op maat maken van een computer. Onze ervaren en gediplomeerde IT-medewerkers weten precies welke handelingen ze moeten uitvoeren en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat de computer vloeiend werkt.