Computer op maat laten maken

Computer op maat laten maken

Computerfanaat verkoopt naast standaard merk pc’s ook computers die wij voor u op maat configureren, assembleren en installeren. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een computer zoekt voor specifieke doeleinden zoals o.a. gaming, videobewerking, simulators, photoshop, CAD/CAM toepassingen of andere doeleinden. Bij computerfanaat bouwen wij voor jouw het perfecte systeem die bij uw wensen aansluit.

Computerfanaat helpt u bij uw computer samen stellen

Wij kunnen uw computer samen stellen. Onze ervaren en gediplomeerde IT-medewerkers weten precies welke handelingen ze moeten doen en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jouw perfecte systeem vloeiend werkt.

Voordelen van een computer op maat

  • U hebt volledige keuzevrijheid.
  • Een kapot onderdeel is nog heel lang te vervangen.
  • Samen gesteld naar uw wensen
  • Alle opties zijn mogelijk
  • Meer waar voor je geld
  • Jij kiest, wij bouwen!
  • Wij leveren alleen kwaliteit

Neem ik een merk pc of een computer op maat?

Wat zijn de verschillen?

op het eerste gezicht lijken er niet veel verschillen te zitten tussen beide types. Echter bij fabrikanten gaat het tegenwoordig allang niet meer om kwaliteit, maar om kwantiteit. Veel computers verkopen, daar gaat het om. En dat kan alleen maar worden bereikt wanneer de producent zijn computers aanbiedt voor heel lage prijzen er zijn wel bepaalde merken die een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben computerfanaat houd dit goed bij en kan daardoor altijd een juiste computer of laptop aanbieden.

Hoe maak ik een afspraak voor een computer op maat?

Belder 23G
4704RK Roosendaal
Ma t/m Vr : 09.00 – 17.00 uur
+31 6 21 67 50 24

Computerfanaat
Is het lastig voor u om langs te komen ? Geen nood: u kunt de computer ook laten ophalen of uw computer opsturen.