Computer installeren in Roosendaal en omgeving

Windows (her)installeren

Windows is al decennialang het meest gebruikte besturingssysteem van computers en laptops. Dagelijks word het gebruikt door miljoenen computergebruikers in de wereld echter is de software niet altijd even foutloos. Door verschillende oorzaken kunnen computers of laptops traag worden en vervuild raken. Opschonen kan tijdelijk uitkomst bieden, maar in sommige gevallen wordt het beste resultaat bereikt als u Windows helemaal opnieuw en volledig schoon installeert.

Computerfanaat helpt u bij uw Computer installeren

Wij kunnen uw computer installeren of jouw laptop. Onze ervaren en gediplomeerde IT-medewerkers weten precies welke stappen ze moeten doorlopen om een goede installatie neer te zetten.

Niet zonder risico

Windows opnieuw installeren is niet zonder risico’s. Om te voorkomen dat u belangrijke gegevens kwijt raakt of met een computer komt te zitten die niet meer start, is het aan te raden de herinstallatie door een expert te laten uitvoeren. Voor de computerspecialisten van Computerfanaat is dit dagelijks werk

SSD upgrade

Tijdens een (her)installatie kunt u ervoor kiezen om over te stappen op een SSD. Een harde schijf, oftewel HDD is de meest gebruikte opslagvorm voor onder andere computers en laptops. Een SSD is tot wel 15 x sneller dan een harde schijf hierdoor kan uw computer een heel stuk sneller gaan worden. Computerfanaat zijn expert in het uitvoeren van een SSD upgrade.

Hoe maak ik een afspraak voor een computer installatie?

Belder 23G
4704RK Roosendaal
Ma t/m Vr : 09.00 – 17.00 uur
+31 6 21 67 50 24

Computerfanaat
Is het lastig voor u om langs te komen ? Geen nood: u kunt de computer ook laten ophalen of uw computer opsturen.